Menü Panzió
Szobák
Étterem
Tenisz klub
Szolgáltatások
Kapcsolat
On-line foglalás
Parkolás
Galéria
Kapcsolat

13 °C

Holnap:
5 - 9°C

Olcsó Reptéri Parkoló - FerihegyParking.Hu

Magyar English Roman Espana Deutsch Russian

A Sarokház Panzió a Liszt Ferenc (ferihegyi) repülőtértől két percre található.

Meggyőződésünk, hogy személyzetünk szakmai felkészültségének, a sokéves tapasztalatnak, valamint a kitünő adottságokkal rendelkező panziónknak köszönhetően választanak bennünket egyre többen.

Hatvan televizióval és minibárral felszerelt, fürdőszobás, légkondícionált szobákkal rendelkezünk, melyek a Vendégink kényelmét szolgálják. Nyilvános internet elérési pontunk segítségével kapcsolatot teremthet az otthon maradt, vagy távol lévő szeretteivel. A gépkocsik részére biztonságos parkolást nyújt a panziónk udvarának kamerával védett zárt parkolója.

Célunk, hogy vendégeink már az első találkozáskor olyan bánásmódban részesüljenek, mintha ezer éve ismernénk egymást, és már távozáskor kezdjen el érlelődni bennük a visszatérés gondolata.

Panziónkat rendszeresen karbantartjuk és fejlesztjük azért, hogy Vendégeinknek a lehető legjobb szolgáltatásokat tudjuk nyújtani.

Egy kis figyelmességként javasoljuk, hogy tegye ezt az oldalt a kedvencei közé, hogy a jövőben könnyedén vissztérhessen weboldalunkra.

.

.